Award Winning Teawood Central Walk Restaurant and Cafe

Vincent Chi-Wai Chiang Spotlights The Teawood Central Walk Restaurant and Cafe

Vincent Chi-wai Chiang, the thinktank behind the highlighted project Vincent Chi-wai Chiang's Teawood Central Walk Restaurant and cafe spells out, Intellectual design style turns this double volume architecture into a cafe with the design concept Study Studio, provides a spiritual comfort space for people. Modern, simple and intuitive design to present the personal peaceful moment through space scenes: simple, tranquil, humble and low-profile. Artistic and aesthetic beauty inside the space lets people to settle down their heart in this utopia. Oak wood and grey colour reflects the modern, simple and clear style and the minimalist design radiates calm. .

Award Winning Teawood Central Walk Restaurant and Cafe Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=67765

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Manner homepage.

Design Interviews
Copyright © 2010 - 2019 Design Manner - designmanner.com - All Articles